Notícies

 • Aprovació inicial del Pla especial del catàleg de masies i altres construccions en sòl no urbanitzable. 7 de maig de 2019
 • fotografia Projecte de Senyalització de les àrees d'aparcament de Capolat. 18 de març de 2019

  L'Ajuntament de Capolat, en Ple celebrat el dia 25 de febrer de 2019, va aprvar el projecte de Senyalització de les àrees d'aparcament de Capolat, el qual es pot consultar en l'enllaç.

 • Capolat a Micropobles de TV3. 11 de març de 2019

  Micropobles: paisatges idíl·lics, serveis precaris.

  A Catalunya hi ha 329 micropobles. Són municipis que tenen menys de 500 habitants i que ocupen un terç del territori. Tenen unes necessitats molt específiques.

 • Calendari de la deixalleria mòbil 2019 del municipi de Capolat 1 de febrer de 2019

  S’informa que la deixalleria mòbil serà al municipi de Capolat els propers dies: 

  7 de maig Coforb

  4 de juny La Cantina de Llinars

  5 de juliol La Mina

  5 d´agost Coforb

  4 de setembre La Cantina de Llinars

  3 d´octubre La Mina

  5 de novembre Coforb

  4 de desembre La Cantina de Llinars

   

 • Capolat en la prova pilot de noves maneres de control de processionària 1 de febrer de 2019

  Capolat, ha participat en una prova pilot de noves maneres de control de processionària en zones habitades.

  Durant els darrers anys la processionària està assolint l'expansió més gran de les darreres dècades a causa de les temperatures molt suaus de les darreres tardors/hiverns.     

  A les grans extensions de boscos,  lluny de les zones habitades i en casos excepcionals, és possible una fumigació amb mitjans aeris, fen servir, en tot cas, insecticides biològics. La legislació ambiental europea, cada vegada més restrictiva i exigent, fa que cada vegada sigui més difícil de fer. Tot i així, els resultats que s'obtenen no són sempre els desitjats,  i les zones del  costat de masies i cases de turisme rural es veuen afectades. Per aquest motiu s’ha portat a terme una prova pilot de fumigació terrestres – camió amb dipòsit i canó – sense afectar directament zones habitades i per tant, amb un abast i efectes limitats.

  El Telenotícies Comarques de TV3 va dedicar un reportatge de vídeo d'aquesta prova pilot. Podeu visualitzar-la en l'enllaç.

 • Nou web institucional Estrenem el nou web de l'ajuntament 21 de maig de 2018

  L'ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

 • Horaris Transport a la demanda 15 de maig de 2018

  El servei permet el transport de la persona interessada a Berga o al seu municipi de referència o a les parades de les línies de servei regular de bus que enllacen amb Berga, Manresa i Barcelona. El transport a la demanda té un recorregut i uns horaris prefixats i s’ofereix de dilluns a divendres feiners. Els usuaris sol·licitar el servei com a màxim fins les 17h del dia anterior laborable la data del viatge, contactant amb el Consell Comarcal del Berguedà, trucant al 683 388 285 o enviat un WhatsApp. No es pot encarregar el servei ni en dissabtes ni diumenges ni festius.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49